četvrtak, 4. veljače 2016.

DM haul

I ponovno pozdrav svima!Dugo je prošlo otkako sam objavila zadnji post, ali od škole i nekih privatnih problema jednostavno ne stignem. Kao što vidite u naslovu, napisala sam DM haul ..Ovih dana sam napokon našla prijevoz i sa prijateljicom otišla u dugo planirani trgovački centar te posjetila DM. Najviše sam kupovala kozmetiku te isprobavala neke nove proizvode i odlučila vam dati svoje mišljenje o njima. A kasnije možda i recenziju. Ako vas zanima posebno neki proizvod, slobodno komentirajte i pišite. 

Dakle prvo sam posjetila naravno DM. I tamo sam nasla neke jako dobre proizvode i uzela sam one što su mi poznate, ali i proizvode na koje dosad nisam obraćala pažnju, a sada sam napokon smogla hrabrosti da ih probam.

Prvo tu je Baby Lips Electro Berry Bomb u ljubičastoj boji. Po meni, on ima miris borovnice, ajmo reć i ostavlja ljubičasti sjaj. Na usnama se drži oko 1,2 sata a zatim ostavlja trag na usnama, makar je onaj sjaj nestao. Košta oko 16 kuna, kao i svaki normalan Baby Lips, bar kod mene i sviđa mi se pakiranje, iako nije dosta čvrsto.



 

   

Zatim sam kupila ovaj Deline hidratantni tekući puder za sve tipove koža. Koštao je oko 26 kuna, također u DM-u, i to je više kao tonirana krema za lice. Prvih 10 minuta mi se čini malo mastan, ali poslije se ujednači i izgleda sasvim normalno i lijepo. Ako želite detaljnu recenziju o njemu, pišite. 

 

Pošto sam bila skeptična oko prošlog proizvoda,a trebao mi je puder odlučila sam uzeti i ovaj Manhattan Powder Mat puder, koji sam već i prije kupovala te ga često koristim. Kao što vam piše u nazivu, on matira i to jako dobro,te je cijena od 50 kuna i razumna. Ja sam svoj uzela u nijansi Sand 80. Kao i svi ostali on je dosta gust, te ga morate miješati s nečim. Ja ga bar miješam sa hidratantnom kremom. Ali ipak zadovoljna sam. I da, ispričavam se što je prljav.


 

I onda dolazimo do ovog Rimmel laka za nokte Limmited edition. Pakiranje je preslatko i jako mi se sviđa, te je matt. Ja sam svoj uzela u nijansi 012 Blueberry Whizz, dakle plava. I da, jako sam zadovoljna. Njega upravo i imam na noktima.

 

 

I već kada sam odlučila da završim s kupovinom prođem pokraj labela i odmah ugledam labela koja sam već dugo tražila i htjela kupiti. To je lip butter Vanilla i macadamia i Rosal Lipbalm Flash nude. Lip butter sam uzela vjerovatno što su me vukle brojne druge recenzije ali također i miris o kojem su svi pričali. Miris je super te labelo dolazi u kutijici s kojim već obećava više grama nego uboičajena labela u stiku.A flash nude je odmah drugačija priča. Dolazi u stiku i ima oblik kao ruž, iako ne isušuje usne i boja je super.


Flash nude

Flash nude






 I evo nas do zadnjeg proizvoda iz DM-a, a to je Nivea krema za tijelo 400mL. Ovaj proizvod obožavam te se stari potrošio pa sam trebala novi i napokon sam ugrabila, i to zadnji. Mislim da nema smisla objašnjavati više jer svima su vjerovatno poznati Niveini proizvodi.


I to bi bilo sve za današnji post. Nemojte zaboraviti followati i komentirati. Pusaa ! :*

E-MAIL: fashionlollipopxx@gmail.com

 

3 komentara:

  1. Prvi put sam na tvoj blogu, imaš divne postove i učlanila sam se. :)
    Lip butter sam baš skoro nabavila, i oduševljena sam! :) <33333333333

    eslyisworldview.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  2. Super post! ♥ Posjetite moj blog, uskoro ide prvi post :)

    OdgovoriIzbriši