subota, 13. veljače 2016.

Top proizvodi ispod 10 km /collab

I evo mene opet nakon dužeg vremena. Dakle, za današnji post sam odlučila napraviti collab sa Anjom čiji blog možete naći OVDJE . Kao što vidite u naslovu predstavljamo Vam naše najdraže proizvode ispod 10 km tj 40 kuna. Neke od proizvoda sam izabrala iz kataloga tj Avona,zato što ako niste dosada shvatili, ne idem baš često po takvim nekim trgovinama i drogerijama. Nije razlog što mi se neda, nego su one malo udaljenije te kada napokon dođem potrošim gotovo svu ušteđevinu.



Prvo ću vam predstaviti nekoliko proizvoda za usne kojima je cijena i više nego pristupačna.
To su ova 2 predivna Avon ruža i Rosal labelo. Ova 3 proizvoda su me apsolutno oduševila i ispunila sva očekivanja.




Avon Hidrokolor Perfectly Matte ruževi dolaze u predivnom crnom pakiranju, a količina proizvoda je 3,6 grama. Puna cijena im je 12,50KM ali ih u katalogu možete naći za 5,90KM što je odlična cijena za ovako dobar ruž. Potpuno je mat, klizi po usnama i dovoljan je jedan sloj ili dva ako želite potpunu pokrivenost. Ne isušuje usne i dugotrajan je, a miris mu je savršen. Ja sam naručila dvije nijanse a to su Red supreme i Berry blast kao što možete vidjeti na slikama..





Zatim ovo Rosal labelo koje po meni više liči na ruž. Cijena mu je oko 4KM. Moj je u nijansi Coral candy. Jako je pigmentirano ako ga nanesete u više slojeva, lako klizi po usnama te ih njeguje, ali nije toliko dugotrajan sto je sasvim normalno za labelo. Po ovoj cijeni nisam puno ocekivala ali me je jako ugodno iznenadilo.






Sljedeći proizvod je ovaj Essennce mosaic compact powder. Cijena mu je oko 6KM, a količina proizvoda je 10g. Dolazi u čvrstoj, elegantnoj, plastičnoj ambalaži. Ima vrlo ugodan miris i lako se blenda. U sebi ima vrlo sitne šljokice, nije toliko pigmentiran. Možete ga koristiti i kao bronzer i kao highlighter. Uz njega također dobijete i spužvicu za lakše nanošenje to je vrlo praktično ukoliko ga nosite u torbi.

I dalje ima ovaj Clean&Clear protiv mitesera. Znaci prvo,meni bas ne djeluje. Dalje, kada god stavim na lice, koza mi pocrvenii pece me. Doslovno kao da stavim glavu u vulkan. Ali i to kada prestane akne vam se smanjuju ali i cisti kozu. Mislim da imatei kao neke proizvode isto od Clean&Clear ali u zelenoj ambalazi i te su puno njeznije od ovih ljubicastih. Pa eto, jedini je nedostatak ta jacina koja nadrazi kozu a plus je sto je jeftino i cisti lice. Cijena je 7,50 km




I posljednja stvar je Avon tus. Cijena ovog tusa u proslom katalogu je bila 7.90KM, a količina proizvoda je 1ml. Tus je vrlo precizan i mislim da je zbog toga savrsen za pocetnike. Vrlo jednostavno se nanosi, brzo se susi, ne preslikava se na kapak i jako je dugotrajan. Mislim da mi je ovo definitivno jedan od najdrazih Avonovih proizvoda i sigurno ću ga ponovno kupiti. Ogromna preporuka za ovu stvar!



To bi bilo sve za današnji post. Nadam se da vam se sviđa. Naravno, posjetite i Anjin blog i pogledajte koji su to njezini top proizvodi ispod 10KM. Pozdraaav!


Broj komentara: 7: