nedjelja, 7. kolovoza 2016.

Kozmetika koju nosim na more

Ovo je definitivno tema koju obožavam čitati na drugim blogovima. Dakle, radi se o kozmetici koju nosim na more. Ja, stvarno, ne nosim ništa puno kozmetike. Samo ono što je baš neophodno i što svaka djevojka mora imati sa sobom. 

Prvo je to, naravno, krema za sunčanje. Ja koristim ovu iz Lidla, tj brend Cien i stvarno je odlična. Nije uopće pretjerano skupa, a obavlja svoj posao što je na mojoj koži najbitnije zato što ja jako brzo potamnim.


Dalje, imam kremice i losione. Od toga nosim ovaj predivan losion za tijelo od Avona, i istu takvu kremicu za ruke. I losion i krema su jako hranjivi i predivno mirišu. Kao što vidite na ambalaži, shimmerasta je i ostavlja stvarno puno sjaja, možemo to tako nazvati. To je veliki plus, bar kod mene.  Miris je stvarno ljetni, a nekako su rijetke teksture.  Evo samo slika losiona, a  kremica za ruke je dolje.




Zatim također nosim ovu kremu za ruke, također iz Avona, ali je ovaj s glicerinom. Također predivno miriše. Mene podsjeća na mješavinu baby pudera i Cien kreme. Jako je hranjiva i stvarno mi pomaže i baš je zbog toga nosim sa sobom.


I zatim neke random stvari. U neseseru se nalaze obična Garnier micelarna voda. Za nju je beskorisno išta više pričati zato što vjerujem da ste i sami čuli dosta dobro o njoj.




Onda serum za ispucale vrhove kojeg sam u zadnje vrijeme zapostavila. Pakiranje je maleno i ne zauzima previše prostora, pa zašto ne? Stvarno pomaže kosi  i obnavlja suhe vrhove za što je i namijenjen. 




O ovom spreju nisam mogla dočekati pisati. Prvo što trebate znati je da je iz Avona i da stvarno stvarno predivno miriše na malinu i hibiskus. Na poleđini piše da osvježava kosu i daje joj miris, a ja ga isključivo koristim zbog mirisa. Odmah prvi dan kada sam ga nosila, dobila sam dosta pitanja koji šampon koristim i što to lijepo miriše. Pa eto, ako netko ima problema sa neutralnim mirisom kose, toplo Vam ga preporučujem. 


Parfemi... Ljeti, gotovo svi imamo problema sa znojem i neugodnim mirisom zbog pretjerane aktivnosti stoga, vjerujem, da svaka od nas uvijek uz sebe ima bar roll on, ili nekakav parfemčić s kojim se može našpricati. Ja sa sobom nosim dvije Rexone. Jednostavno veliki sam obožavatelj ovog dezodoransa i odlazak na more ne bi bio isti. 


Zatim sprej za tijelo. Ovih mjesec dana sam užasno opsjednuta sa njima. Ovaj put moju zbirku će činiti ovaj Avonov Cherry Blossom. I on na neki način ostavlja šljokice i ne mogu bez njega. Miris traje onako prosječno, ništa predugo niti prekratko, ali je stvarno lijep. 


Od parfema nosim samo roleticu i ova dva obična Economic koji su predivni. Vjerojatno ne znate o čemu se radi, ali su stvarno odlični. Mirišu predobro i dugotrajni su. Ja imam, mislim oko 5 u svojoj kolekciji , ali na more nosim samo 286 i 280. Roletica je iz Avona Perceive. I s njim sam opsjednuta i definitivno moram kupiti full size.





I došli smo do šminke! Pokušala sam da nosim ono samo što mi je najpotrebnije zato što nisam htjela vući po nekoliko kofera. I mislim da sam to uspjela. Prvo imamo ruževe, naravno. Odlučila sam se za ovaj Avon Perfectly Matte ruž u nijansi Berry Blast, koji mi je omiljeni. I također nosim Avon lip stylo Totally Twig, te Essence 06 Barely There. 





LIJEVO: Berry Blast, DESNO: O6 barely there

Totally Twig (AVON)

SKROZ LIJEVO: Totally Twig

Također sam se odlučila i za labelo. Ovaj put je u pitanju Lip butter Vanilla i macadamia.



Puder sam se zaista dvoumila hoću li ponijeti ili ne. Razlog tomu je što ne volim baš po vrućinama da nosim pudere i korektore i takve stvarčice. Ipak sam ubacila u kofer, za svaki slučaj. Odlučila sam se za ovaj Catrice koji sam zavoljela jako puno u kratkom vremenu.







Taj puder sam odlučila upotpuniti sa Catrice kamuflažnom kremom koju također obožavam. Dosta dobro pokriva i lagana je!








I još sam samo ponijela ovu divnu Loreal maskaru koju sam kupila neki dan u DM-u. Stvarno je odlična i ne razmazuje se što je veliki plus. Uskoro ću pisati više o njoj, pa da ne duljim sada



I to bi bilo to za ovaj post. Nadam se da Vam se svidio. Komentirajte i pretplatite se :)

E-MAIL: fashionlollipopxx@gmail.com

Broj komentara: 9:

  1. Obozavam da gledam ovakve postove! Garnier micelarnu vodu koristim duze vreme i svima je preporucujem! Jos jednom, divan post :)


    Pogledaj poslednji post u pitanju je youtube kanal i bilo bi mi drago da ga pogledas( sub, like , kom ) http://fashionandallaboutthat.blogspot.com/ :)
    mozemo i da se zapratimo na instagramu : anaradunovic_

    OdgovoriIzbriši
  2. Great list! All useful))
    Would you like to follow each other? Follow me and I'll follow you back!
    Blog ♡Reckless diary of Anya Dryagina♡
    My ♡Instagram♡

    OdgovoriIzbriši
  3. Ruzevi su odlicni :)
    I ja bih sve ovakvo ponijela :)


    myfirsttextvm.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  4. Isprobala sam Garnier micelarnu vodu i ooodlična je! Preporučujem svima! A Labello s vanilijom i macadamijom koristim već duže vrijeme i također imam sve pohvale za njega jer je odličan, kao i svi ostali Labellovi proizvodi. :)
    Jako volim čitati postove ovog tipa!

    Pink Is My Soul

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, labelo je odlično, i predivno miriše :) <3

      Izbriši
  5. svi proizvodi se čine odlični, a ja od ovih koristim samo ovu kremu za sunčanje i baš je dobra :)
    micelarnu vodu sam koristila neko vrijeme, ali nije mi odgovarala i dobila sam neki osip po koži, ne znam zbog čega :/

    bernardasinnerbeauty.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši