nedjelja, 14. kolovoza 2016.

Što se nalazi u mom neseseru?

Pozdrav drage moje!

Svaka djevojka ima svoj neseser u kojemu drži proizvode koje rado koristi, ali i one za koje se prisiljava koristiti. Tako i ja! U mom neseseru, se svakako nalaze proizvodi koje obožavam, a uskoro ću Vam ih i pokazati.

Moj neseser je klasičan rozni, sa tim nekakvim, možemo to nazvati šljokicama ili sjajem. Svakako evo vidite na slici, da je dosta praktičan i osrednje veličine tako da mi sve stane. Ako ikada, taj bude premalen, onda uzmem drugi, također rozni, ali proziran što ga čini još ljepšim.




Prvo, odmah na vrhu se nalazi ova kremica za lice iz Avona. Predivnog je mirisa i dolazi u malenom pakiranju od 75mL, tako da je savršena kombinacija sa ovim neseserom.




Zatim, ovaj divan, maleni parfem, također iz Avona. U pitanju je Scent Essence! Baš je nekako nježan, blag i baš za djevojke. Također je maleno pakiranje, kao i većina proizvoda, što znatno štedi prostor.




Uvijek u neseseru, sa sobom imam pincetu i malenu noktaricu. To su alatke koje su stvarno potrebne dosta često, stoga su neizostavne stvari, bar za mene.



Jedina stvar koju uvijek zaboravim, a najčešće je trebam, je labelo. Dosta često se mažem zato što stvarno brinem o usnama, pa ga zaboravim vratiti. U pitanju je labelo Soft Rose. Ništa očaravajuće, ali dobro za svoju svrhu.



Ne nosim nešto pretjerano šminke. Tu su, najčešće samo ovaj Avonov ruž Cappucino koji je baš nude, i gotovo neprimjetan na usnama. Ali, također i Essence ruž u nijansi 07 Natural Beauty.


Essence 07, Natural Beauty



Essence 07, Natural Beauty


Avon Lip stylo , Cappucino




Avon Lip stylo , Cappucino

Korektor koji nosim je također iz Avona. Nema baš veliku pokrivnu moć, pa ga stoga koristim samo za posvjetljivanje podočnjaka, ali je u svakom slučaju dobar. Moj je u nijansi Fair, i rijetko kada koristim korektore, ali opet je tu za svaki slučaj.







Ponekad znam ubaciti i četiri, pet tufera, vatica kako već to govorite, čisto zbog toga što dosta često nemam ništa bolje uz sebe, te je ovo rješenje. Ali, kao što sam spomenula, to se događa ponekad jer brzo istrošim i zaboravim nadopuniti s novim.


Pošto imam Rimellov kameni puder s kojim sam jako zadovoljna, odlučila sam ubaciti ovaj Essence kako bi ga brzo potrošila. Iako, ne ide baš najbolje. Ne koristim iskreno pudere, zato što imam čistu kožu, ali ipak ga imam, za svaki slučaj. Moj je u nijansi 02 Soft Heige.




To bi bilo to od proizvoda koje držim uz sebe, u neseseru. Nema previše zato što ne volim tegliti puno stvari na nekoliko sati. Ne koristim često ove stvarčice, ali se osjećam sigurnije uz njih.

Što se nalazi u Vašem neseseru? I koliko često koristite te proizvode?



24 komentara:

  1. Odlican post draga moja <3
    Ako zelis uclani se na moj blog, pa se javi u komentar da uzvratim <3
    amnafashiondiary.blogspot.ba

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja ne idem često u grad i, ako idem, to bude na 2-3h ili više, nikada baš cijeli dan tako da mi ne treba. Ako idem u grad, idem u shopping, tako da mi neseser ne treba i ne nosim ga nikada. Imam samo svoj kutak za kozmetiku kod kuće i tu ima dosta proizvoda. :)

    Pink Is My Soul

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne nosim ni ja. Ali kada idem negdje na nekoliko dana :)

      Izbriši
  3. Odličan post, sviđaju mi se slike. :)

    http://myblogmything1.blogspot.ba/2016/08/veryme-oriflame.html

    OdgovoriIzbriši
  4. Predivan neseser ahaha imam isti takav

    OdgovoriIzbriši
  5. Super ideja za post. Vatice, pincetu, ruž i neki parfem također uvijek imam u neseseru. :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Većina proizvoda nosim i ja u neseseru ♥♥

    OdgovoriIzbriši
  7. Imam Avonovu kremu i odlična mi je. Inače imaš odličan blog.

    OdgovoriIzbriši
  8. Super post! Avonov korektor odličan za podočnjake :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Sviđa mi se tvoj nesesr! Inace odličan post.

    OdgovoriIzbriši