četvrtak, 18. kolovoza 2016.

TOP i FLOP proizvodi

Pozdrav svima!

Najprije Vam želim zahvaliti na 100.000+ pregleda i 100+ pratitelja. Stvarno nisam očekivala da ću u ovako kratkom vremenu ostvariti tako nešto. Povodom toga, očekujte uskoro i neki giveaway. 

 

Znate onaj osjećaj kada kupite novi proizvod i ne možete dočekati doći kući, rastrzati pakiranje i isprobati ga. Najčešće sam poprilično sretna s onim što kupujem, ali da, i tu se zna naći manje vrijednih proizvoda.

Najbolje bi ipak bilo da prvo započnem s TOP proizvodima. Ovaj mjesec ih ima nešto više, pa se nadam da će Vam pomoći.

 

Prvo je tu ova micelarna voda iz Avona. To je Nutra Effects i stvarno je predobra. Uklanja šminku gotovo kao i Garnierova. Ali, meni se nekako ne sviđa miris. Ne brinite se, Vi ga vjerojatno nećete ni osjetiti, ali ja sam osjetljiva kada su u pitanju takve stvari. Mojoj prijateljici uopće ne smeta, ali meni da. Ne znam, vjerojatno samo meni. 





Sljedeća stvar koja me apsolutno oduševila je Catrice vosak za obrve. Jako je praktičan za korištenje i kada ga stavite, obrve će Vam biti na mjestu, bez dlačica koje strše. Proziran je, tako da ne ostavlja nikakvu boju na obrvama, samo ih učvrsti i oblikuje. Cijena na sniženju: 3,95KM





Zatim Essence rumenilo. Moje je u nijansi 100 Indian Summer. Predivna blaga nijansa koja odlično izgleda na obrazima. U sebi ima sitne šljokice. Pigmentacija je također odlična, meni savršena. Ravnomjerno se nanosi i lako blenda. Jedno je od jeftinijih rumenila u drogerijama, tako da se definitivno isplati kupiti.
Cijena rumenila: 4-5KM




I posljednja stvar od top proizvoda je Essence četkica za rumenilo. Prvo što me privuklo jest njezin preslatki izgled. Osim toga, kvaliteta četkice je odlična. Za vrijeme pranja, nije otpala ni jedna dlačica, niti je četkica puštala boju. Kist je spljošten i koso rezan, a dlačice su jako mekane. Odličan je za nanošenje rumenila i jako praktičan zbog svoje kratke drške tako da je odličan za putovanja.



Krenimo sada sa FLOP proizvodima.
Prva stvar je Essence tekući mat ruž. Prva stvar koja mi se kod njega ne sviđa je to što se uopće do kraja ne matira. Sljedeća zamjerka je u tome što nisam dobila punu količinu proizvoda. Isprva sam mislila da su vjerojatno "pametne" djevojke isprobavale proizvode koji nisu testeri, te istrošili, ali četkica i ova plastika su bile vrlo čiste i gotovo netaknute. Nije on loš, ali ipak nije nešto što bih ponovno kupila.




I na kraju, Avon lak za nokte. Čitala sam razne recenzije od ovih lakova i  gotovo sve su bile pozitive, ali mene ovaj lak nije oduševio. Nije uopće pigmentiran, a ni trajnost mu nije jača strana. Možete naći puno boljih lakova za čak manju cijenu.
Cijena proizvoda u katalogu: oko 4 KM


Broj komentara: 28:

  1. Odličan post, jako si dobro opisala proizvode :) Nisam koristila ni jedan od ovih, ali mi se jako dobar čini ovaj vosak za obrve :)

    bernardasinnerbeauty.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Odličan post, i ja imam novu Avonovu micelarnu i miris mi ne smeta. :)

    http://myblogmything1.blogspot.ba/2016/08/veryme-oriflame.html

    OdgovoriIzbriši
  3. Fantastičan post! Jako mi se sviđaju svi proizvodi, a posebno essence *-*

    Ako imaš vremena, posjeti moj blog i učlani se (ja sam se i u tvoj) i komentiraj: petra-s-life-blog.blogspot.hr♥

    OdgovoriIzbriši
  4. Slažemo se kod ove essence četkice koju i sama imam i vrlo rado koristim, ali također i kod essence mat tekućih sjajila koja me nisu impresionirala.

    OdgovoriIzbriši
  5. dobra ideja za post. Ni ja nisam bas najzadovoljnija sa ovim tekucim mat ruzem od essenca

    OdgovoriIzbriši
  6. Micelarna je predobra. Stvarno super cisti sminku baš kao što si rekla.

    OdgovoriIzbriši
  7. SADA ZALIM STO NISAM UZELA TAJ VOSAK. ZVUCI JAKO DOBAR!!

    OdgovoriIzbriši
  8. Kupila sam taj vosak i odličan je! Hvala na preporuci :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Super post..Planiram uskoro otvoritii blogg pa se mozete pretplatiti <3

    OdgovoriIzbriši
  10. Super post. Slazem se za Essence ruz

    OdgovoriIzbriši
  11. hm meni je ovaj essence tekuci ruz dobar, iako nije mat opet je lijepp

    OdgovoriIzbriši
  12. Odličan post! Rumenilo i četkica su preslatki

    OdgovoriIzbriši
  13. Predobar post. Imam također Avonovu micelarnu i bolja mi je od Garnierove

    OdgovoriIzbriši
  14. Boja od essence ruza je prekrasna. Steta sto kvaliteta nije bolja, Btw slike su ti divne

    OdgovoriIzbriši