srijeda, 21. listopada 2015.

Avon proizvodi 1.dio



Pozdrav drage moje! Ovo je moj prvi post i u njemu ću vam pisati o Avonovim proizvodima. Kako Avon ima dosta kvalitetnih i dobrih proizvoda kojim sam ja prezadovoljna, odlučila sam ovu temu podijeliti na dva dijela..I da, u ovom dijelu ću pretežito pisati o kozmetici za tijelo, a u drugoj vise o šminki.  Pa počnimo!


1.
AVON COLORTREND KOREKTOR


Kao što vidite korektor je u slatkoj ambalaži i ja sam vrlo zadovoljna kako obavlja svoj posao. Odlično prekriva podočnjake, crvenilo i prištiće,a također lijepo miriše. Imate dvije nijanse, svjetlu i malo tamniju. Moj je naravno u svijetlom izdanju.








2. AVON MICELARNA TEKUĆINA PROTIV PRIŠTIĆA


Nisam sigurna koliko se vidi na slici, no ova tekućina, ne samo što smanjuje nastanak prištića, nego također čisti i osvježava kožu. Košta oko 4km, tj 16 kuna i ako odlučite naručiti, nećete pogriješiti jer upravo s mojom kožom čini čuda.





3.
AVON TRETMANSKA MASKA ZA KOSU S CRNOM REPOM I KEDROVINOM


Ova maska je no.1 koje ja obožavam koristiti kako bi ojačala kosu i dala joj sjaj. Miriše poprilično dobro i olakšava raščešljavanje. Definitivno preporučujem svima. Mislim da je sada na sniženju oko 3km, tj 12 kuna, u svim Avonovim časopisima.





4.
AVON KREMA ZA RUKE


Kao što vidite, imam dvije kreme. Prva, s lijeva je sa medom i arganovim uljem koja znatno omekšava ruke i daje im hranjive sastojke, međutim krema s desna, tj ova roza mi je draža. Ljudi moji, ona vam miriše božanstveno. Također omekšava kožu i daje sjaj dok se miris osjeti i satima poslije nanošenja.





5.
AVON PEELING ZA LICE


Ovaj piling kao i svaki dosad koji sam koristila je gušće teksture. Miris je božanstven ( bijeli čaj) i koristim ga dva, tri puta tjedno. Stvarno super čisti kožu i nakon korištenja, bar moja koža je čišća i mekša. Skoro sve moje prijateljice ga koriste i imaju iste rezultate. Tako da i ovaj proizvod preporučujem. 






6.
AVON ROLL ON 


Još jedna stvar koju volim je ovaj roll on neutralnog mirisa. Znaci ne ostavlja nikakav miris, ali sav znoj i neugodan miris nestaju.Mislim da je oko 5 km, tj 20 kuna. Međutim vrijedi svake lipe. Nema smisla da pišem još o njemu jer ima svojstva kao i svaki roll on dosada osim što ovaj ima neutralan miris i eto. I da, ispričavam se što je slika tu i na kremama za ruke okrenuta sa suprotne strane.










I eto, to je današnji post. Drugi dio će biti uskoro..Nadam se da vam se svidio. Poozdrav!!



Broj komentara: 6:

  1. Jeli piling dobro čisti lice? Jer imala sam Balein u Limited Edition i kupila sam ga i nije mi ništa pomogao.

    OdgovoriIzbriši
  2. Za moju kožu je nevjerovatno dobar i super čisti lice i omekšava kožu. A sad nisam sigurna za taj Balea, ali evo možeš ovaj probati, nije skup :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Odličan post draga! Uzvratila follow! :)
    Vesna -Home Chic Club
    http://vesna-kreativnostidrugesitnice.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni se korektor uopste nije svideo jer je previse suv verovatno zato sto imam normalnu kozu, ali mi je drago da nekome odgovara
    Imas follow, uzv ako zelis ❤

    http://mirjanasite.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  5. Wau, nice blog, i really like it! And great article :). Would you like to follow each other? :)

    OdgovoriIzbriši
  6. followed u, would love if u could follow back =)

    http://beautorgeousworld.blogspot.com/
    https://www.facebook.com/BeautorgeousWorld/

    OdgovoriIzbriši