ponedjeljak, 4. siječnja 2016.

My night routine

Pozdrav cure i dobro došle u novi post. U ovom ću vam bar probati pokazati što radim navečer, koje proizvode koristim i koliko mi vremena to sve oduzme.. Dakle, kada već padne večer ja stvarno polijenim i neda mi se dugo stojati pred ogledalom, tako da pokušavam što brže da odradim sve.


  Prvo skinem šminku sa najobičnijim odstranjivačem šminke, a zatim koristim najmanje dva puta tjedno Avon piling Planet Spa. Mislim da sam ga spominjala u prvom postu, ali nema veze. Znači ovaj piling koristim isključivo da mi koža dobije sjaj, bude mekša, glađa pa i čišća. Naravno,prije toga umijem svoje lice toplom vodom i nanesem ga. Sačekam nekih 10-tak minuta kako bi se osušio i mogao djelovati pa isperem ponovno toplom vodom. Dok čekate možete raditi nešto, ja u tom slučaju uglavnom visim na mobitelu ili radim zadaću.



Poslije toga, uzimam ovaj Garnier Pure Active s mirisom grejpa. Znači dosad sam uvijek govorila da sve miriše, ali ovo je nešto posebno. Ima pumpicu pa se lakše kontroliraju količine koje želite da nanesete, samo što nekada zaglavi. To stavljam samo na područje obraza i nosa zato što i nemam problema sa prištićima, a posebno ne na čelu, no dobro. I kada to stavim sačekam nekih minutu,dvije pa odmah isperem.



I kad sam sve to napravila, operem zube kao i polovica drugih ljudi. To traje oko 3 minute i onda se po treći put umijem.



Zatim stavljam tanki sloj ove Cien kreme koja je koštala 10 kuna u Lidlu. Za 250mL to je stvarno jeftino, iako nisam uzela zbog cijene. Dosta mojih prijateljica je koristilo ovu kremu i hvalilo je na sve strane, a kako nisam dotad mogla naći odgovarajuću kremu uzela sam ovu i isplatilo se. Ona je od jojobe i vitamina E. Ne uteže previše kožu kao neke koje sam dosad koristila(da, utegnu. Doslovno kao steznjak).


 

I nakon što nju nanesem, uzmem Ricinusovo ulje koje nanesem na trepavice kako bi narasle. Često zaboravim da nanesem, pa zato i ne vidim znatnih pomaka no dobro. Ulje nanesem običnim štapićem za uši,a također možete sa četkicom za obrve, ako imate viška. Samo pazite na količine jer ako stavite previše oči će vam suziti.


 


 I naravno počešljam se. Nakon što se počešljam, na vrhove nanesem ovaj serum iz Avona za ispucale vrhove. On miriše najbolje od svih proizvoda koje sam dosad navela. Stvarno djeluje, jer sad kad si gledam kosu nakon pete noći osjećam se ponosno jer i ja sad imam normalne vrhove, a ne neke kao da su umočene u lavu.





Poslije seruma samo na lice jos nabacim tekućinu za suzbijanje prištića također iz Avona. Već sam spomenila da nemam velikih problema sa prištićama, i ovo služi samo kada mi se stvore. Kako bi djelovalo i kako bi koža upila to sve, nužno je da kremu za lice nanesete u što manjim količinama, kao i ja Cien.I slika te tekućine vam je dolje, ispod teksta. Još koristim samo kremu za ruke i eto to bi otprilike bilo to. Nadam se da vam se svidilo. Sveukupno mi oduzme oko 15-20 minuta s tim da sam se ja već naučila da radim u što kraćem vremenu. Do slijedećeg puta! ♥

 


e-mail: fashionlollipopxx@gmail.com 

 

2 komentara:

  1. Odličan post
    Gdje si kupila ricinusovo ulje?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala puno
      Trebalo bi biti u svakoj ljekarni pa pogledaj :)

      Izbriši