subota, 26. ožujka 2016.

Ožujak favoriti

Pozdrav drage moje! Ovaj post evo pišem već treći put i iskreno razmišljala sam da ga uopće ne pišem jer sam mislila da neću stići u ovom vremenskom roku, zbog škole, ali evo. 

Kao što vidite u naslovu, pišem vam favorite ožujka. Nemam nešto previše proizvoda tako da će ovo biti brzo gotovo. 

Počet' ću sa ovim divnim ružem iz Avona a to je Lip Stylo Totally Twig. Predivne je boje, teksture ali i mirisa. Dosta je pigmentiran. Jako lijepo i lagano se nanosi jer je dosta tanak . Nekako je kremast, ali postojan. Uz ruz koristim olovku koja je također iz avona.




Dalje imam ovo Rosal Lipbalm Morning Rose. Imam ovakvo Flash Nude, pa sam odlučila kupiti i ovo. On naravno ostavlja blagi trag rozne boje, pa je nekako svakidašnji. Po meni, ova labela nisu baš hidratantna ali ih ja kupujem isključivo zbog boje.




Već dugo sam tražila maskaru koja će obavljati svoj posao i povećavati volumen i izdužiti trepavice. Ali nisam mogla naći. Pa sam odlučila naručiti pogađate iz Avona, i uskoro je ovo postala moja najdraža maskara. Gotovo sve blogerice hvale ovu maskaru pa sam je jednostavno morala probati. Nevjerovatno patim na pakiranja, pa sam odmah pala i na ovu ljubičasto-crnu kombinaciju.

Zatim ovaj essence shimmer Sun Club bronzer u nijansi 20 Suntanned. Predivno miriše, na kokos.! Ja sam zaljubljena u njega. Nije nešto pretjerano pigmentiran i dobro se uklapa u kožu, barem moju. Kao što piše u nazivu artikla, sadržava shimmer koji se gotovo i ne primjeti na koži. Dakle, ako tražite neki jeftiniji bronzer ovo je pravi proizvod za Vas.




Onda ovaj Avon Advance Tehniques Supreme Oils sprej za kosu. Osim što raščešljava, stvarno daje sjaj i pomaže. Cijena mu je oko 9 km tj 45 kuna iako zna biti skuplji ali i jeftiniji. Prije uporabe se naravno mora promućkati i predivno miriše.  Miris stoji dosta dugo, i dosta ljudi me je pitalo koji je to šampon i svi se čude kada im kažem što je zapravo u pitanju. 

I za kraj imamo ovu kremu za ruke, također iz Avona. To je ova pink Jasmine krema za ruke. Često je nosim u torbici ili pak neseseru jer njeguje ruke. Ima nekako proljetni, cvjetni ili voćkasti miris, nekako mješavinu i odlična je. 

 

I to je to za favorite ovog mjeseca. Svaki mjesec ću pisati favorite, ako ih naravno imam. Nadam se da vam se svidio ovaj post. Komentirajte, pratite i znate sve.

E-MAIL: fashionlollipopxx@gmail.com


4 komentara:

  1. Odličan post <3
    Nominirala sam te pa pogledaj --------> http://doroty4.blogspot.hr/2016/03/the-liebster-award.html

    OdgovoriIzbriši
  2. Divan post, proizvodi su prelijepe, imala sam priliku isprobati dosta ovih proizvoda koje si spomenula i dijelimo isto mišljenje. :)

    http://myblogmything1.blogspot.ba/2016/03/liebster-tag.html

    OdgovoriIzbriši
  3. Svi prozvodi su divni i sve si sjajno napisala!Nominovala sam te za jedan tag i značilo bi mi da pogledaš :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlične fotke i favoriti! Ova Avonova krema izgleda fenomenalno! ♥

    innisall.blogspot.com <---- Novi post

    OdgovoriIzbriši