utorak, 29. ožujka 2016.

SheIn Spring wishlist

I evo nas u još jednom postu. Ovaj put radi se o SheIn wishlisti za proljeće. SheIn je online trgovina, za one koji to nisu znali. Nisam izabrala nešto puno stvari, ali ove su mi divne i možete ih i sami provjeriti. Koliko sam čitala recenzije, stvari sa SheIna su dosta kvalitetne, a poštarina je jeftina, a kada uzmete stvari u vrijednosti više od 30$ poštarina je besplatna. Često možete naići na razna sniženja i većina ovih stvari koje sam ja izabrala je snižena.

Prva stvar koju sam ja izabrala je ova predivna majica. Tako je jednostavna, a opet jako lijepa. Mislim da se može kombinirati uz puno stvari i zbog toga mi se jako sviđa. Poprilično je jeftina i mislim da bi ovako nešto svi trebali imati u ormaru za proljeće/ljeto.



Možete ju naći ovdje---> https://goo.gl/


Sljedeća stvar je također majica. Jako je zanimljiva i slatka. Mislim da je  također odlična za ljetne dane koji nam dolaze.  Obične je sive boje, kao što vidite na slici, ali je doista lijepa.

 Možete ju naći ovdje---> https://goo.gl/

Sljedeće dvije stvari su kistovi za šminkanje. U prvom setu su ove 4 četkice za lice. Prije svega privukao me njihov izgled. Izgledaju stvarno lijepo i elegantno, a s druge strane cijena im je sjajna. Čitala sam razne recenzije o njima i sve cure koje su ih koristile su jako zadovoljne.
 Možete ih pronaći ovdje---> https://goo.gl/


I na kraju set od 5 kistova za oči. Također me prvo privukao izgled i ova kombinacija crne i zlatne boje. Izgledaju jako mekano i kvalitetno tako da ih jako želim u svojoj kolekciji. Mislim da se definitvo isplati kupiti jer su jako jeftine s obzirom na cijene ovakvih četkica u drogerijama.
 Možete ih pronaći ovdje---> https://goo.gl/

Došli smo do kraja današnjeg posta. Nadam se da vam se svidio. Pozdraaav!

E-mail: fashionlollipopxx@gmail.com

Broj komentara: 5:

  1. Odlican post draga.Posebno mi se svidja ova morning majca :).Nominovala sam te za The Liebster Award.

    Xx,Lamija <3
    infashionistastyle.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  2. Proizvodi su divni,imas extra blog! :) Zapratila sam te,ako hoces uzvrati :D
    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  3. Proizvodi su divni,imas extra blog! :) Zapratila sam te,ako hoces uzvrati :D
    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši