subota, 16. travnja 2016.

AVON HAUL 2016

Mislim da sam već stvarno dosadila sa haulima koje pišem ali mislim da njih nikada dosta. I samoj meni je ponestalo nekih ideja tako da ako imate neku, pišite u komentare. 

Dakle, haul! Ako naručujete preko Avon lady onda znate da imate katalog unaprijed jer na internetu još uvijek traje prošli, a vi ste taj već prošli mjesec završili, ako me razumijete. 

Za ovaj mjesec nisam štedila. Zapravo potrošila sam većinu ušteđenog novca ali ne kajem se. Kupila sam dosta proizvoda i sada kada konačno gledam neobično mi je kako sam ovih 8,9 proizvoda platila samo 42 km, tj oko 168 kuna. 

Prvo što sam naručila su ruževi. Točnije njih 6! 

 

 

 

Ovo su Colortrend ruževi , bar mislim da se tako piše. Bili su oko 3,50km pa sam uzela dva komada posebice zato što ovaj Purple Power nisam prije viđala, pa je moja radoznalost pobijedila. Taj mi se dosta sviđa zbog boje koje inače obožavam!

 

 




LIJEVI- Passion. DESNI- Purple Power

Zatim ovaj Luxe ruž koji inače košta oko 9,90 km ali ja sam ga kupila u setu sa ovim proizvodima i taj set je bio 13, 90 km. Naravno, ja nisam gledala boje kada sam naručivala i kada mi je došao, nije mi se svidio zbog boje koja je inače nijansa : High Style Coral.

 

 




 

I ova posljednja dva Avon Lip Stylo ruž. Ja sam izabrala nijanse: Lasting Pink i Cappucino. 

 

 

 

 







 

 

 I to je bilo to sa ruževima. Onda imamo ovaj Colortrend primer. On je koštao oko 4,90 km tj oko 20 kuna. Čim sam ga dobila u ruke odmah sam ga morala isprobati  i mogu Vam reći da je odličan. Šminka stvarno i duže traje, i štiti kožu kao i svaki normalan primer. 

 

Sljedeće tu je micelarna voda Nutraeffects. Dobijete 200mL za 5,90 km tj oko 24 kune što je super jeftino. I prije sam imala ovakvu micelarnu i super čisti i kožu i šminku tako da ako imate priliku nemojte oklijevati ovo naručiti.


 

Zatim imamo ovaj parfem Premiere Luxe koji sam dobila u onom setu za 13, 90. Ali naravno taj set možete naručiti samo ako već imate u tom katalogu narudžbu od 44 km. Na prvi pogled mislila sam da će biti prejak. I da, za mene jest, pa sam ga poklonila mami.


 

I zadnje je ovaj divan parfem Scent Essence. Miriše blago voćkasto i predivan je.!



 I to bi bilo to za ovaj post. Nadam se da Vam se svidio. Žao mi je što mi je trebalo ovoliko dugo da ga objavim, ali imala sam nekih problema sa internetom. Pozdrav!

E-MAIL: fashionlollipopxx@gmail.com


Broj komentara: 13:

  1. I ti si naručila odlične stvari, meni je ovaj parfem odličan baš zbog toga što je jak ali def. nije za svaki dan i za ljeto. :)

    http://myblogmything1.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa da, ima lijep i poseban miris, i kao što kažeš može se nositi svaki dan, ali nez. Nisam baš neki veliki ljubitelj takvih parfema haha

      Izbriši
  2. Odlican post! Jako su mi se dopali ruzevi iz Avona. :) nijanse su prelijepe!


    Uclanjena sam na tvoj blog. Jako mi bi znacilo kada bi se i ti uclanila na moj!
    http://alwaysbepositiveee.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. Odličan post, ruževi su prekrasni ♥
    http://beautyfashionbyl.blogspot.hr/

    OdgovoriIzbriši