utorak, 2. kolovoza 2016.

Noviteti

Pozdrav svima!
Kao što vidite, danas vam pišem o novitetima tj. proizvodima koje sam kupila proteklog mjeseca. Pa krenimo.

Prva stvar koju sam uzela jest ova Avonova krema za lice. Ja sam izabrala ovu sa maslinom koja je za normalnu do suhu kožu. Pakiranje sadrži 75ml proizvoda i košta 3.90KM. Ja ju koristim tek nekoliko dana i jako sam zadovoljna. Lijepo miriše, super hidrira a koža bude izrazito meka.



Sljedeća stvar je Avon techniques arganovo ulje. Sadrži 30ml, a cijena mu je 6.90KM iako ga u novom katalogu možete naći po cijeni od 5.90KM. Također ga koristim tek nekoliko dana i mogu reći da sam oduševljena. Kosa mi nije suha, lako se raščešljava i pritom lijepo miriše.






Arganovo ulje koristim u kombinaciji sa sljedećim proizvodom a to je sprej Avon techniques supreme oils. Sadrži 50ml i košta 7.90KM. Njega koristim ujutro, a arganovo ulje navečer. Lijepo miriše, te se kosa se bez problema raščešljava. 




Sljedeća stvar, zapravo dvije stvari su ovi mali parfemi iz Avona. Sadrže 9ml, a koštaju oko 3-4KM. Ja sam uzela Pur Blanca i Perceive. Jako lijepo mirišu, slatko izgledaju i dugotrajni su.







I posljednja stvar iz Avona je ovaj luxe ruz. Nijansa je Nude gold, i više je shimmerast nego što je nude. Na usnama izgleda pomalo pozlaćeno, ali opet divno. Cijena ovog ruža, u najnovijem katalogu je 12,90KM. Mene lično, podsjeća više na nekakvo labelo ili sjaj, ali dobro.








Sada ću prijeći na drogerijske proizvode, a prva stvar je Catrice nude illusion tekući puder. Čula sam puno pohvala o njemu pa sam odlučila uzeti. Lagane je teksture, a opet ima dobru pokrivenost. Uskoro ću pisati posebnu recenziju o njemu tako da ćete tu naći ostale detalje.





Sljedeća stvar je Catrice kamuflažna krema. Također sam ju uzela iz znatiželje i puno pohvala. Korektor ima jaako dobru pokrivenost i lako se nanosi i blenda. Jako je guste teksture i pomalo je mastan. Meni prekrije sve nepravilnosti i mislim da ću ga nastaviti i dalje kupovati jer sam prezadovoljna.



Sljedeća stvar je Essence vodootporna maskara. Moram priznati da nisam puno očekivala od ove maskare, ali sam se ugodno iznenadila. Jako lijepo razdvoji trepavice i da im volumen. Cijena joj je bila oko 6KM.


I posljednja stvar je ova Essence četkica za blendanje. Na početku sam mislila da je možda prevelika, ali nije. Super blenda i za tu cijenu od 3KM je odlična.



To bi bilo sve od ovog posta. Nadam se da vam se svidio.
Pozdraav!

Broj komentara: 14:

  1. Uzela si divne proizvode, uživaj u njima. :)

    http://myblogmything1.blogspot.ba/2016/08/juni-juli-favoriti.html

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja imam istu cetkicu i isto to sam mislila hahah. Ali... Kada sam pocela raditi s njom, ja sam se toliko odusevila! Ova cetkica je odlicna.za bledanje!! :D

    https://myfirsttextvm.blogspot.ba/?m=1

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlični proizvodi, najviše mi se sviđa ovaj sprej za kosu, mislim da bi ga trebala isprobati :)

    bernardasinnerbeauty.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlični proizvodi! Ja sam zaljubljena u Essence četkicu! Zapratila sam te, ako želiš uzvrati ♥
    Ako želiš možeš mi postaviti pitanja za moj prvi Q&A u komentarima mog novog posta!
    http://marized.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  5. Sviđa mi se kako si sve proizvode lijepo uslikala. Super post :D

    http://catherinehere.blogspot.hr/?m=1

    OdgovoriIzbriši
  6. Sviđa mi se kako si sve proizvode lijepo uslikala. Super post :D

    http://catherinehere.blogspot.hr/?m=1

    OdgovoriIzbriši
  7. Odlicni proizvodi,essence cetkica je jako dobra. Uclanila sam se u tvoj blog. ♥
    Posetite moj blog i uclanite se ako vam se svidja ---> Miljana Easy Skillful

    OdgovoriIzbriši
  8. Nice blogpost dear! Have a happy weekend ««««

    follow me via gfc and I follow back


    Jenny

    --> CHANGEABLE-STYLE <--

    OdgovoriIzbriši