srijeda, 6. siječnja 2016.

Top i flop proizvodi

Pozdrav svima i dobrodošli u novi post!

Za početak, objasnit ću o čemu se radi u ovom postu. Dakle, odabrala sam par proizvoda koji su me oduševili i koje preporučujem svima, te par proizvoda koji su me u zadnje vrijeme razočarali. Nadam se da će vam se današnji post svidjeti i ako vam se ova rubrika sviđa, pišite u komentare pa ću češće pisati ovakve postove. Pa krenimo.

Prvo ću vam predstaviti "top" proizvode tj proizvode koji su me oduševili.

 

Prvi proizvod je ovaj Schwarzkopf gliss hair repair tekući regenerator koji ja stavljam na suhu kosu tj na vrhove.  Meni je bez ovog spreja doslovno život nemoguć. Obnavlja ispucale vrhove, lako se raščešljava kosa te bude sjajna, mekana i svilenkasta. Sporo se troši. Ja ga imam čak od 9-og mjeseca i još se nije do kraja potrošio. Uskoro ću morati kupiti novi.  Cijena je oko 8KM, odnosno 35kn, ali vrijedi svake lipe.


 

Sljedeća stvar s kojom sam vrlo zadovoljna je ova Baleina preslatka umivalica. Skoro pa savršeno obavlja svoj posao. Ima pumpicu koja znatno olaksava korištenje proizvoda. Koža bude meka, čista i mirišljava. Ambalaža je savršena kao i svaka Baleina. Cijena je oko 4KM tj oko 16kn.

 

Posljednji od "top" proizvoda je Oriflame šampon za tijelo. U vrlo kratko vrijeme potrošila sam 2 takva šampona. Miris je savršen i ostaje na koži duže nego ostali šaponi koje sam probala. Ako imate priliku koristiti Oriflame proizvode svakako preporučujem ovaj šampon.

 

Prva stvar od "flop" proizvoda tj proizvoda koji su me razočarali je Rimmelov tekući puder. Prvo što me je razočaralo je mal izbor nijansi posebno za nas svijetlije puti. Uzela sam ga čisto iz radoznalosti i zbog cijene koja je bila poprilično jeftina tako da nisam očekivala od njega puno. Na koži izgleda jako narančasto i praškasto tako da ga ne preporučujem. I da, ispričavam se što je prljav, nisam stigla oprati.

 

Sljedeća stvar je Balein peeling. Vidjeli ste da mi je Baleina umivalica među top proizvodima ali ovaj peeling me razočarao. Jedina stvar koja mi se sviđa kod ovog peelinga je miris. Ostavlja mi kožu masnom i primjetila sam da mi se nakon dužeg korištenja pojavljuju i prištići. Možda samo ne paše mojoj koži, ali ova stvar me definitvo razočarala.

 

To je bilo sve  za današnji post. U komentare pišite što želite vidjeti u sljedećem postu!

Pusaaa ♥ 

 

E-mail: fashionlollipopxx@gmail.com

Broj komentara: 7:

  1. Super post!! <3
    Jeli znas mozda cijenu rimelovog pudera?

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlican post draaga <3
    Ako zelis uclani se na moj blog i javi se u komentar da uzvratim <3
    http://amnafashdiary.blogspot.ba/#_=_

    OdgovoriIzbriši